RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: AMAT
收起左側

EVO舊車是否好麻煩?

beebone 發表於 2011-10-23 19:07:05 | 顯示全部樓層

有既, 但唔係幾萬囉
chowhungjai 發表於 2011-10-23 19:17:12 | 顯示全部樓層
回復 keithww23 的帖子

我無話掃把佬吳好,但作為二手飛仔車,佢吳係首選!!
如果你過掃把佬超過5年,一定知到佢有乜吳好,有幾大獲!!!
阿Ching,聽下吳同的意見,好吳好!!!
chowhungjai 發表於 2011-10-23 19:35:22 | 顯示全部樓層
回復 beebone 的帖子

EVO III, light weight, no AYC, for high hand only!!!
beebone 發表於 2011-10-23 19:41:17 | 顯示全部樓層
chowhungjai 發表於 2011-10-23 19:35

EVO III, light weight, no AYC, for high hand only!!!

high hand only 唔買 930!!!! ..................  
beebone 發表於 2011-10-23 19:43:34 | 顯示全部樓層
chowhungjai 發表於 2011-10-23 19:17

我無話掃把佬吳好,但作為二手飛仔車,佢吳係首選!!

有幾大wok O者, 架架turbo車都係谷爆水泵, head gasket燒, turbo 溜油, 波箱syncro壞. 預左買就預左整ga la.................
chowhungjai 發表於 2011-10-23 19:53:01 | 顯示全部樓層

知吳知水平對向偈點行呀?
keithww23 發表於 2011-10-23 20:01:55 | 顯示全部樓層
回復 chowhungjai 的帖子

師兄....你睇下你一直都只係話EVO......好..好..好...你而家又話大家都係飛仔車....又咁又咁
算啦...你WIN晒...
我一架車唔會揸超過一年....5年呀,咪玩啦
架車有咩問題至多1個月什麼都出晒黎,架車揸1年已經好悶啦下話
玩車同用車係好唔同架,本人至在玩,唔同車有唔同樂趣
算啦.............唉
keithww23 發表於 2011-10-23 20:04:40 | 顯示全部樓層

都係......唔壞點有借口同女人話換野....
chowhungjai 發表於 2011-10-23 20:05:19 | 顯示全部樓層

I did mention celica AWD is also a idea second hand racer, did I???
keithww23 發表於 2011-10-23 20:07:20 | 顯示全部樓層

YES SIR
chowhungjai 發表於 2011-10-23 20:09:20 | 顯示全部樓層

This kind of attitude........O.K.!!!
keithww23 發表於 2011-10-23 20:09:29 | 顯示全部樓層
回復 AMAT 的帖子

super agree
keithww23 發表於 2011-10-23 20:13:13 | 顯示全部樓層
回復 evo2005 的帖子

3 0 一向都係咁呢,新車super,老佐over
keithww23 發表於 2011-10-23 20:14:37 | 顯示全部樓層

算啦~~至勁得你~~YEAH~~~
chowhungjai 發表於 2011-10-23 20:23:31 | 顯示全部樓層

勁就吳敢講,但起碼知到水平對向偈有乜缺點,吳會無料辦四條.
keithww23 發表於 2011-10-23 20:36:30 | 顯示全部樓層
有冇料心照啦!邊夠你講呀前又矛盾到咁都認屎認屁
好老實唔係敢唔敢,係費事同你講,再同你講你咪又係死頂
何必呢,人要面樹要皮,俾你好d下台你仲要黎,算吧啦
全世界至勁係你啦,快d返去火星啦~~~等我
chowhungjai 發表於 2011-10-23 20:39:16 | 顯示全部樓層

Brother 四條!!!!
keithww23 發表於 2011-10-23 20:45:08 | 顯示全部樓層

嗯~~咁嬲做咩~~
你有料呀ma~~你實勁啦係咪~~
有冇d新d呀高級會員~~
chowhungjai 發表於 2011-10-23 20:57:07 | 顯示全部樓層

You is a very special guy, if you want to be the last one to reply on this topic, just fo it!!!Please!!!!
keithww23 發表於 2011-10-23 21:03:00 | 顯示全部樓層

CHINESE 呀 唔該
又中又英比較煩