RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 兜豬
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手有罪嗎? 唔識買, 有罪嗎??

mattfok 發表於 2010-4-21 01:02:15 | 只看該作者
其實好多鋪D人都扮晒野,吾識就梗系問啦,買野吾使錢咩。
taipo73x 發表於 2010-4-21 03:27:22 | 只看該作者
回復 122# mattfok

同意,唔明就要問
tai13 發表於 2010-4-21 20:49:02 | 只看該作者

冷靜.......大大
老尖 發表於 2010-4-21 20:59:10 | 只看該作者
你依件事令想起我買第一部貨車果時....
已做好晒功課鎖定目標!!殺到入去(舖頭)
問佢一次...對話係...
我:唔該!!......唔該!!......唔該!!(叫左3次)
店:想要咩?
我:我想問一問benz 拖頭 幾錢??(要格價)
店:16xx!!(唔多想理我...)
我:哦!唔該晒!!(我攞住錢係手嫁!!!)  走....

去左第二間買!!
之後攞住部車番去打個白鴿轉.....走!!!
fatwah 發表於 2010-4-21 22:53:15 | 只看該作者

嗱~~~呢D咪型囉~~

D鋪頭咁串
SEND 信去佢地代理(電/叉機)緊公司到投訴佢 XD

兜兄 我都買左啦砌好哂 煉緊車啦
你都快D啦~~~
byorn 發表於 2010-4-22 13:05:16 | 只看該作者
一去到講: "budget 係幾錢"  同 "我係新玩" 夠晒清晰!!

pm話我知邊間 (我認我8掛!! )
RCMan_2006 發表於 2010-4-23 19:18:30 | 只看該作者

新手有罪嗎? 唔識買, 有罪嗎??

>>> 冇罪, 但去幫襯佢o地, 一定要加x字, 咁 x 樣, 大家就好x易話圍.....就係咁x樣就得架啦....

唔知佢o地做乜x, 咁仲意講x字,......真係x.....