RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 清清
打印 上一主題 下一主題
收起左側

佐敦谷9月5日場地設備測試

關閉 [複製鏈接]
金祖 發表於 2010-9-3 00:03:56 | 只看該作者
回復 96# hlsk

甘個車會就真係無銀用囉
michaelxl2000 發表於 2010-9-3 00:17:39 | 只看該作者
回復 67# carvenchow

michaelxl2000 發表於 2010-9-3 00:25:59 | 只看該作者
回復 96# hlsk

陰公!個車會無錢,輪落到要騙場地玩?
st202hk 發表於 2010-9-3 00:31:11 | 只看該作者

咁即係講洲話
LeoChan 發表於 2010-9-3 00:48:18 | 只看該作者

Crazy !!
booking in this week sunday had what problems ?
Do you know which club support to have this area for you ?
allng 發表於 2010-9-3 01:03:42 | 只看該作者
主要問題:9月5日個場係唔係真係比人book左呢???
go2usie 發表於 2010-9-3 01:26:20 | 只看該作者

真係喎....個場將來可唔可以book 將來先諗~

最想知係, 9月5日個場話俾個乜9會book左 , 係條c-hing c-hing開post報料到現在呢一刻,

究銀竟係咪流料~ !!!!

其實, 呢一刻 個乜會定條友 可能發晒茅洗橫手定X契弟... 乜都好, 去攪個場番黎.... 唔理!!

我地淨係要知, 係條c-hing c-hing開post報料到 現在 呢一刻, 係堅定流 ???

堅既, 攞紙出黎, 一定道歉!

流既, ok~! 出黎表白下, 算數 .....

因為真係唔能明D乜能人諗乜能野乜能居心乜心態 .......
Bridgestone22 發表於 2010-9-3 01:27:56 | 只看該作者
回復 106# allng

agree x 2
li5115 發表於 2010-9-3 01:53:38 | 只看該作者
真係喎....個場將來可唔可以book 將來先諗~

最想知係, 9月5日個場話俾個乜9會book左 , 係條c-hing c-hi ...
go2usie 發表於 2010-9-3 01:26

個 潛水人 可能上緊 求雨舞 速成班,到星期六晚作法落場大雨,然後出個 post:「因天雨關係,明天活動取消。」,咁就咩野都唔駛解釋,借雨過骨。
li5115 發表於 2010-9-3 01:58:07 | 只看該作者
Crazy !!
booking in this week sunday had what problems ?
Do you know which club support to have th ...
LeoChan 發表於 2010-9-3 00:48

甚麼會?願聞其詳。
sleepyleung 發表於 2010-9-3 02:02:07 | 只看該作者
真的假不了,假的真不了。
li5115 發表於 2010-9-3 02:10:31 | 只看該作者
真的假不了,假的真不了。
sleepyleung 發表於 2010-9-3 02:02

師兄,見你有報 華Dee,你那邊的情況怎樣?
1524 發表於 2010-9-3 02:10:57 | 只看該作者
甚麼會?願聞其詳。
li5115 發表於 2010-9-3 01:58

x 2
真的唔講唔知.  

不過就算有人/車會o係背後爭取/支持而促成建立些場,
亦唔代表他/他們可以用不正當手段"私有化".

攪今次賽事o既車會要明白,
大家唔係反對有人/車會以包場形式攪比賽,
而係對於有人出post話因為要測驗場地設備而封場大惑不解.
而有關人士/車會又咁耐都唔出o黎澄清, 事件只會愈來愈失控, 愈來愈多猜測.
Marco明 發表於 2010-9-3 02:15:53 | 只看該作者
Crazy !!
Do you know which club support to have th ...
LeoChan 發表於 2010-9-3 00:48

我之前都講過.......係誠信問題.......欺騙問題........book唔book場係其次
就算係佢建議起......而家成功左......佢就可以話封就封....封幾耐就幾耐???
再就算真係比佢封.......但都唔係隨口講咁間單下話......求其出個post話封一日就一日......
li5115 發表於 2010-9-3 02:25:55 | 只看該作者
我之前都講過.......係誠信問題.......欺騙問題........book唔book場係其次
就算係佢建議起......而家成 ...
Marco明 發表於 2010-9-3 02:15

師兄 思路清晰,黑白分明。
講到底,假公濟私 就是惡行。
sleepyleung 發表於 2010-9-3 02:29:26 | 只看該作者
回復 112# li5115

9月5日一齊上去啦
li5115 發表於 2010-9-3 02:35:10 | 只看該作者
回復  li5115

9月5日一齊上去啦
sleepyleung 發表於 2010-9-3 02:29

是 free Run 還是比賽?
r003 發表於 2010-9-3 02:56:33 | 只看該作者
個 潛水人 可能上緊 求雨舞 速成班,到星期六晚作法落場大雨,然後出個 post:「因天雨關係,明天活動取 ...
li5115 發表於 2010-9-3 01:53

http://forum.twsf.org.hk/viewthr ... &extra=page%3D1

潛水人自已地頭開post吹水.
LeoChan 發表於 2010-9-3 04:50:15 | 只看該作者
Sunday if not have rain you can go to see to confirm !
here talk what ?
& He is this club & post this news !
LeoChan 發表於 2010-9-3 04:52:08 | 只看該作者
& all peoples same can book this area ,
but approve ?